Bollinis Familierestaurant

BEST FOOD FROM OUR CHEF
BEST FOOD FROM OUR CHEF
FROKOST 12-15
FROKOST 12-15
KALVEFILET...................................... 105,-
med stegte kartofler og champignonsovs
PEBER HAKKBØF.............................. 89,-
med stegte kartofler og pebersovs
KYLLINGEFILET.............................. 89,-
med stegte kartofler og champignonsovs
GRILLET LAKS.................................. 99,-
med stegte kartofler og champignonsovs
FROKOST PASTA.............................. 89,-
med kødstrimler, champignon og tomatflødesovs
KØDSTRIMLER................................. 89,-
med stegte kartofler, champignon, paprika og tomatflødesovs
FISKEFILET......................................... 89,-
med pommes frites og remoulade
STJERNESKUD.................................. 105,-
med rejer, kaviar og asparges
NACHOS.............................................. 89,-
med kylling, ost, guacamole, creme fraiche, salsa og jalapeños
HUSETS BURGER............................ 89,-
med pommes frites og salatmayonnaise
CLUB SANDWICH........................... 89,-
med kylling, bacon og karrydressing
SPAGHETTI BOLOGONESE....... 79,-
med kødsovs
LASAGNE BOLOGNESE............... 79,-
med kødsovs
FORRETTER
FORRETTER
1. BRUCHETTA AL POMODORO 39,-
Hvidløgsbrød med tomat, ost og parmaskinke
3. COCKTAIL DI GAMBERETTI.. 79,-
Rejecocktail med aviar og citron
4. SNACKKURV................................... 75,-
Indbagte rejer, blæksprutteringe, chili cheese og løgringe med hvidløgsdressing og salsa
5. CALAMARI AL ROMANA.......... 72,-
Blæksprutteringe med hvidløgsdressing
6. GAMBERETTI AL AGLIO.......... 79,-
Små rejer i tomat- og hvidløgssovs
8. GAMBERONI BELLA VITTA.... 79,-
Kæmperejer i tomat- og hvidløgssovs
10. CARPACCIO DE CARNE...................................................95,-
Marineret oksekød i tynde skiver med rucola og parmesanost
11. RØGET LAKS............................... 95,-
med rejer, kaviar, asparges, dilddressing og brød
12. INDBAGTE REJER...................... 72,-
med hvidløgsdressing
13. TOMATSUPPE............................. 69,-
med brød og smør
14. NACHOS......................................... 89,-
med kylling, ost, guacamole, creme fraiche, salsa og jalapeños
PASTARETTER
PASTARETTER
30.SPAGHETTI A LA BOLOGONESE.................................. 95,-
Spaghetti med kødsauce
31. LASAGNE BOLOGNESE.......... 95,-
Lasagne med kødsovs (gratineret i ovn)
32. FETTUCINE AL SALMONE... 115,-
med laks og kæmperejer i tomatflødesovs
33. SPAGHETTI CARBONARA.... 105,-
Spaghetti med bacon, æg og flødesovs
34. FETTUCINE POLLO................ 105,-
med kylling, paprika og ærter karrysovs
35. FETTUCINE AL PARMA......... 105,-
med parmaskinke, chili og hvidløg i tomatflødesovs
36. TORTELLINI PASTA............... 105,-
pasta med kødfyld og champignon i tomatflødesovs
38. FETTUCINE AL TERRAZZA 115,-
med kødstrimler, løg, champignon og peberfrugt i tomatflødesovs
39.FETTUCINE VERDI................. 105,-
med bacon, skinke og champignon i flødesovs
40. FETTUCINE AL GORGONZOLA.............................. 109,-
med kødstrimler og champignon i gorgonzolasovs
FISKERETTER
FISKERETTER
21. SALMONE AL FORNO.......... 160,-
Ovnbagt laks med rejer, hvidløg, dagens garniture og tomatflødesovs
22. SALMONE AL GRIGLIATA...155,-
Grillet laks med dagens garniture og champignonsovs
23. GAMBERETTI DELLE CHEF 155,-
Kæmperejer i tomat- og hvidløgsflødesovs med dagens garniture
24. HAVBARS..................................... 195,-
Ovnbagt havbars med tomat, løg, kapers, citron, dagens garniture og hvidvinssovs
25. STJERNESKUD.......................... 145,-
med en stegt fisk, en dampet fisk, asparges, rejer og kaviar
26. FISKEFILET................................ 129,-
2 stk. fiskefilet med pommes frites, citron og remoulade
KØDRETTER
KØDRETTER
60.BISTECCA TAGLIATA............... 135,-
Hakkebøf med bearnaisesovs
61. POLLO FILETTO....................... 135,-
Kyllingefilet med champignonsovs
62. COTOLETTE DE AGNELLO 199,-
Lammekoteletter med pebersovs
64. SPECILIATA BOLLINIS.......... 145,-
Marinerede kødstrimler med champignon, løg og peberfrugt i tomatflødesovs
66. HUSETS BUGER....................... 135,-
med bacon, ost, pommes frites og salatmayonnaise
67. WIENERSCHNITZEL.............. 189,-
af kalvefilet med kapers, peberrod, ansjos, brasede kartofler og pebersovs
69. FILETTO DE VITELLO.......... 179,-
Kalvefilet med gorgonzolasovs
70. RIBEYE STEAK.......................... 229,-
300 g. steak med hvidløgssmør og bearnaisesovs
72. FILETTO DE MAIALE.............................................. 229,-
Oksemørbrad med bearnaisesovs
75. GRILLMIX................................... 229,-
Oksemørbrad, kalvefilet og lammekotelet med bearnaisesovs
78. PLANKEBØF............................... 229,-
med oksemørbrad, bacon og bearnaisesovs
78A. PLANKEBØF............................ 185,-
med kalvefilet og bearnaisesovs
78B. PLANKEBØF......................................165,-
med laks og champignonsovs
78C. PLANKEBØF............................ 155,-
med hakkebøf og bearnaisesovs
JUNIORMENU
JUNIORMENU
112. KYLLINGEFILET.................. 65,-
med pommes frites og bearnaisesovs
113. FISKEFILET............................ 65,-
med pommes frites og remoulade
114. SPAGHETTI.............................65,-
med kødsovs
116. HAKKEBØF............................. 65,-
med pommes frites og bearnaisesovs
117. KYLLINGENUGGETS.......... 65,-
med pommes frites og remoulade
118. KALVEFILET........................... 99,-
med pommes frites og bearnaisesovs
BOLLINIS MENUER
BOLLINIS MENUER
MENU 1:
FORRET: Gratinerede rejer i hvidløgssovs
HOVEDRET: Australsk Ribeye steak ca. 350 g. med dagens garniture og bearnaisesovs 299,-
MENU 2:
FORRET: Snackkurv bestående af indbagte rejer, blæksprutteringe, chilicheese og løgringe med hvidløgsdressing og salsa
HOVEDRET: Australsk Ribeye steak ca. 250 g. med hvidløgssmør, dagens garniture og champignonsovs 285,-
MENU 3:
FORRET: Røget laks med rejer, kaviar, asparges, rødløg, dilddressing og brød
HOVEDRET: Plankebøf af oksemørbrad med bacon, kartoffelmos og bearnaisesovs 299,-
MENU 4:
FORRET: Rejecocktail med kaviar og citron
HOVEDRET: Wienerschnitzel af kalvefilet med kapers, peberrod, ansjos, brasede kartofler og pebersovs 259,-
MENU 5:
FORRET: Kæmperejer i tomat- og hvidløgssovs
HOVEDRET: Oksemørbrad med parmaskinke, dagens garniture og gorgonzolasovs 289,-
RING OG BESTIL BORD PÅ
RING OG BESTIL BORD PÅ
47383929
47383929