Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Bollinis Familierestaurant

BEST FOOD FROM OUR CHEF


FROKOST 12-15

KALVEFILET...................................... 105,-

med stegte kartofler og champignonsovs

PEBER HAKKBØF.............................. 89,-

med stegte kartofler og pebersovs

KYLLINGEFILET.............................. 89,-

med stegte kartofler og champignonsovs

GRILLET LAKS.................................. 99,-

med stegte kartofler og champignonsovs

FROKOST PASTA.............................. 89,-

med kødstrimler, champignon og tomatflødesovs

KØDSTRIMLER................................. 89,-

med stegte kartofler, champignon, paprika og tomatflødesovs

FISKEFILET......................................... 89,-

med pommes frites og remoulade

STJERNESKUD.................................. 105,-

med rejer, kaviar og asparges

NACHOS.............................................. 89,-

med kylling, ost, guacamole, creme fraiche, salsa og jalapeños

HUSETS BURGER............................ 89,-

med pommes frites og salatmayonnaise

CLUB SANDWICH........................... 89,-

med kylling, bacon og karrydressing

SPAGHETTI BOLOGONESE....... 79,-

med kødsovs

LASAGNE BOLOGNESE............... 79,-

med kødsovs

FORRETTER

1. BRUCHETTA AL POMODORO 39,-

Hvidløgsbrød med tomat, ost og parmaskinke

3. COCKTAIL DI GAMBERETTI.. 79,-

Rejecocktail med aviar og citron

4. SNACKKURV................................... 75,-

Indbagte rejer, blæksprutteringe, chili cheese og løgringe med hvidløgsdressing og salsa

5. CALAMARI AL ROMANA.......... 72,-

Blæksprutteringe med hvidløgsdressing

6. GAMBERETTI AL AGLIO.......... 79,-

Små rejer i tomat- og hvidløgssovs

8. GAMBERONI BELLA VITTA.... 79,-

Kæmperejer i tomat- og hvidløgssovs

10. CARPACCIO DE CARNE...................................................95,-

Marineret oksekød i tynde skiver med rucola og parmesanost

11. RØGET LAKS............................... 95,-

med rejer, kaviar, asparges, dilddressing og brød

12. INDBAGTE REJER...................... 72,-

med hvidløgsdressing

13. TOMATSUPPE............................. 69,-

med brød og smør

14. NACHOS......................................... 89,-

med kylling, ost, guacamole, creme fraiche, salsa og jalapeños

PASTARETTER

30.SPAGHETTI A LA BOLOGONESE.................................. 95,-

Spaghetti med kødsauce

31. LASAGNE BOLOGNESE.......... 95,-

Lasagne med kødsovs (gratineret i ovn)

32. FETTUCINE AL SALMONE... 115,-

med laks og kæmperejer i tomatflødesovs

33. SPAGHETTI CARBONARA.... 105,-

Spaghetti med bacon, æg og flødesovs

34. FETTUCINE POLLO................ 105,-

med kylling, paprika og ærter  karrysovs

35. FETTUCINE AL PARMA......... 105,-

med parmaskinke, chili og hvidløg i tomatflødesovs

36. TORTELLINI PASTA............... 105,-

pasta med kødfyld og champignon i tomatflødesovs

38. FETTUCINE AL TERRAZZA 115,-

med kødstrimler, løg, champignon og peberfrugt i tomatflødesovs

39.FETTUCINE VERDI................. 105,-

med bacon, skinke og champignon i flødesovs

40. FETTUCINE AL GORGONZOLA.............................. 109,-

med kødstrimler og champignon i gorgonzolasovs

FISKERETTER

21. SALMONE AL FORNO.......... 160,-

Ovnbagt laks med rejer, hvidløg, dagens garniture og tomatflødesovs

22. SALMONE AL GRIGLIATA...155,-

Grillet laks med dagens garniture og champignonsovs

23. GAMBERETTI DELLE CHEF 155,-

Kæmperejer i tomat- og hvidløgsflødesovs med dagens garniture

24. HAVBARS..................................... 195,-

Ovnbagt havbars med tomat, løg, kapers, citron, dagens garniture og hvidvinssovs

25. STJERNESKUD.......................... 145,-

med en stegt fisk, en dampet fisk, asparges, rejer og kaviar

26. FISKEFILET................................ 129,-

2 stk. fiskefilet med pommes frites, citron og remoulade

KØDRETTER

60.BISTECCA TAGLIATA............... 135,-

Hakkebøf med bearnaisesovs

61. POLLO FILETTO....................... 135,-

Kyllingefilet med champignonsovs

62. COTOLETTE DE AGNELLO 199,-

Lammekoteletter med pebersovs

64. SPECILIATA BOLLINIS.......... 145,-

Marinerede kødstrimler med champignon, løg og peberfrugt i tomatflødesovs

66. HUSETS BUGER....................... 135,-

med bacon, ost, pommes frites og salatmayonnaise

67. WIENERSCHNITZEL.............. 189,-

af kalvefilet med kapers, peberrod, ansjos, brasede kartofler og pebersovs

69. FILETTO DE VITELLO.......... 179,-

Kalvefilet med gorgonzolasovs

70. RIBEYE STEAK.......................... 229,-

300 g. steak med hvidløgssmør og bearnaisesovs

72. FILETTO DE MAIALE.............................................. 229,-

Oksemørbrad med bearnaisesovs

75. GRILLMIX................................... 229,-

Oksemørbrad, kalvefilet og lammekotelet med bearnaisesovs

78. PLANKEBØF............................... 229,-

med oksemørbrad, bacon og bearnaisesovs

78A. PLANKEBØF............................ 185,-

med kalvefilet og bearnaisesovs

78B. PLANKEBØF......................................165,-

med laks og champignonsovs

78C. PLANKEBØF............................ 155,-

med hakkebøf og bearnaisesovs



JUNIORMENU

112. KYLLINGEFILET.................. 65,-

med pommes frites og bearnaisesovs

113. FISKEFILET............................ 65,-

med pommes frites og remoulade

114. SPAGHETTI.............................65,-

med kødsovs

116. HAKKEBØF............................. 65,-

med pommes frites og bearnaisesovs

117. KYLLINGENUGGETS.......... 65,-

med pommes frites og remoulade

118. KALVEFILET........................... 99,-

med pommes frites og bearnaisesovs 

BOLLINIS MENUER

MENU 1:

FORRET: Gratinerede rejer i hvidløgssovs

HOVEDRET: Australsk Ribeye steak ca. 350 g. med dagens garniture og bearnaisesovs 299,-

MENU 2:

FORRET: Snackkurv bestående af indbagte rejer, blæksprutteringe, chilicheese og løgringe med hvidløgsdressing og salsa

HOVEDRET: Australsk Ribeye steak ca. 250 g. med hvidløgssmør, dagens garniture og champignonsovs 285,-

MENU 3:

FORRET: Røget laks med rejer, kaviar, asparges, rødløg, dilddressing og brød

HOVEDRET: Plankebøf af oksemørbrad med bacon, kartoffelmos og bearnaisesovs 299,-

MENU 4:

FORRET: Rejecocktail med kaviar og citron

HOVEDRET: Wienerschnitzel af kalvefilet med kapers, peberrod, ansjos, brasede kartofler og pebersovs 259,-

MENU 5:

FORRET: Kæmperejer i tomat- og hvidløgssovs

HOVEDRET: Oksemørbrad med parmaskinke, dagens garniture og gorgonzolasovs 289,-




RING OG BESTIL BORD PÅ 

47383929